hr/en
Radionica permakulture u Urbanom povrtnjaku   

Urbana permakultura i gradski vrtovi

U sklopu Urbanog povrtnjaka, u utorak, 14. lipnja u 18h, u Klubu SC moći ćete doznati osnovne informacije o permakulturi i njezinoj održivosti na individualnoj razini u urbanom okruženju: razgovarat će se o mogućnostima da se u gradu uzgoji hrana, sakuplja voda ili proizvede vlastita energija. Glavni dio radionice poslužit će kao okupljanje građana zainteresiranih za projekte poput Urbanog Povrtnjaka, kao polazište za organiziranje onih koji žele napraviti vlastiti urbani vrt.

Pozivamo zainteresirane građane da se pridruže! Ukoliko smatrate da imate uvjeta i želje napraviti slično u svojoj zgradi ili dvorištu, dođite da popričamo.

Voditelj radionice: Ivan Gregov

Ivan Gregov djeluje kao likovni umjetnik, permakulturni instruktor i aktivist. Od 1995. objavljuje ilustracije, sudjelovao je na svim važnijim ilustratorskim događajima i izložbama u zemlji. Od 2006. Aktivan je na projektima udruženja ULUPUH, od 2011. član ZUH-a. Uz likovni rad bavi se još i zvukom i video-dokumentarizmom. Kao permakulturist djeluje na edukaciji i projektima u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Više o Urbanom Povrtnjaku na GardenCollective blogu.